skip to Main Content

Welkom bij Leo
guide to your ride,
host for the coast

Mauritsweg 8,

HUUR EEN FATBIKE

OF BOEK EEN GUIDED-FATBIKE-TOUR BY LEO

Beleef de ultieme vrijheid tijdens een waanzinnige tocht

Een fantastisch gevoel van vrijheid

Doorkruis het schitterende duinlandschap, trap met gemak door de bossen en overwin het kilometers lange strand. Op een fatbike beleef je Zeeland compleet anders. Je geniet optimaal van Renesse en de aangrenzende natuurgebieden. Anders dan op een gewone fiets, race je met gemak op de dikke banden door ieder landschap en overbrug je hoogteverschillen met gemak. Het hele jaar door, iedere dag van ieder seizoen kun je overal rijden met een fatbike. Waanzinnig!

Jouw fatbike huren

Altijd al eens willen proberen? Of ben je al verslaafd aan het buitengewone gevoel? Welkom bij LEO BBB:
 • je huurt een fatbike voor € 20,- per dag, inclusief een route die je over het strand en door de duinen, polder en bossen voert.
 • je huurt een fatbike voor € 12,- per dag zonder strand (i.v.m. slijtage).
Na afloop nog even gezellig napraten? Wist je dat LEO BBB een toffe bar heeft waar je lekker kunt nagenieten?!

Cruise door de unieke natuur rond Renesse

Renesse aan zee grenst aan verschillende unieke natuurgebieden. Schitterende gebieden én heerlijk terrein voor je fatbike. Duinlandschap, bossen, dijken en polders met mooie vergezichten. De Vroongronden, natuurgebied Tureluur, de Boswachterij Westerschouwen, de Zeepeduinen en natuurlijk het prachtige uitgestrekte Noordzeestrand, wat je zonder moeite oprijdt met je fatbike. Voel je hier één met de krachten van de natuur. Genieten!

leobbb-fatbike-huren-renesse

Enjoy the ride

 • ultieme vrijheid
 • strandtochten
 • routes door bos, duin en polder
 • met en zonder gids
 • perfect team-uitje
 • voor iedereen 
 • jaarrond rijden
 • arrangement mogelijk
 • waanzinnige ervaring
Fatbikes huren voor 22,50 per dag

fatbike gehuurd

“Samen met mijn vader een middagje fatbikes gehuurd. We hebben genoten. Er werd een passende fiets uitgezocht, ze was erg vriendelijk en meedenkend. We kregen een hele mooie fietsroute mee en het was goedkoop. We hebben een heerlijk dagje gehad, dankjewel! Echt een aanrader!”

leobbb-fatbike-huren-strand-zonsondergang-web
sigrid-stamkot-telegraaf

Hoe vet!

Leo mocht de Telegraaf begeleiden tijdens een geweldig ruige tocht over het strand. Op een fatbike! Lees hier het verslag.

(foto: Telegraaf)

GUIDED-FATBIKE-TOUR by LEO

Een onvergetelijke tocht over de Kop van Schouwen

Deze twee uur ga je voorlopig niet vergeten! Stap op voor een ongekend rondje door de fantastische natuur van Schouwen-Duiveland. Ervaar en beleef Zeeland op een werkelijk unieke manier. Leo neemt je mee naar plekken waar je normaal niet zomaar komt.

Op je fatbike scheer je over het Noordzeestrand, bezoek je de bunkers, trap je heerlijk door de bossen en langs oude tramstations. Je ontdekt bijzondere overblijfselen van de Watersnood maar ook een verdronken dorp uit de rijke geschiedenis van de omgeving. De Plompe toren wacht je op en Leo laat je de mooiste uitzichten op de Oosterscheldekering en de Zeelandbrug zien.

Het tempo tijdens deze Guided-tour is voor iedereen. Er wordt altijd rekening gehouden met jouw wensen en de uitdaging die je zoekt. Iedere dinsdag kun je om 11.00 uur bij LEO BBB opstappen voor deze fantastische tour. Of vraag je eigen moment aan via: info@leobbb.nl op basis van beschikbaarheid.

Bereid je in ieder geval voor op een indrukwekkende tocht, waar je nog lang over napraat en van nageniet!

weer

Fatbike gidstocht

 • tocht van 2 tot 2,5 uur 
 • voor ieder tempo en uitdaging
 • € 27,- per deelnemer
 • iedere dinsdag om 11.00 uur of op aanvraag
b336c25533a1cf90a4f3298e263483282bb134b2
leobbb-fatbike-huren-boswachterij-westerschouwen-web
molen Zierikzee

Waterstanden

Het strand is van jou op je fatbike, maar tegen het zeewater zijn de fietsen niet opgewassen, je mag dan ook niet door het water rijden. Goed om hier de waterstanden te checken voor je vertrek.

Noordzee
leobbb-fatbike-huren-renesse-team-uitje-web

Ultiem team-uitje

Daag jezelf en je team uit! Samen kilometers wegtrappen, het strand veroveren of hoogtes overwinnen? Op een fatbike bereik je samen bijzondere hoogtepunten en volg je de tofste routes vol uitdaging en verrassingen. Je kunt zelf op pad met een route naar wens, of je laat je door Leo op sleeptouw nemen. In het laatste geval ben je ervan verzekerd dat je álles uit je fatbike én jezelf haalt. Leo laat je de mooiste plekjes zien, leert je de techniek of perfectioneert deze en vertelt je de meest fantastische verhalen over de omgeving. Reken op een onvergetelijke rit.

Subtitel

Coronaproof

Uiteraard is je uitje op een fatbike geheel coronaproof, Want, we zijn lekker buiten en houden altijd voldoende afstand! Wil je overnachten, dan hebben we in ons heerlijke B&B een paar toffe arrangementen voor je. Wil je een voorstel op maat, dan denken we graag met je mee. Bel gerust: 0111 820990

Back To Top