skip to Main Content

Welkom bij Leo
guide to your ride,
host for the coast

Mauritsweg 8,

…ONZE BBB

Ja: Bed, Breakfast & Bike Guide! Hier draait alles om fietsen. Bijna alles. Want iedereen is welkom bij LEO BBB, maar fietsers zien en herkennen de prettige en praktische extra’s die alleen een eigenaar die gek is van fietsen kan bedenken… en realiseren! Zo is er een afspoelplaats voor fietsen om korte metten te maken met zout en zand, is er een praktische werkplaats voor de meest voorkomende fietsreparaties, nodigen meer dan tien fatbikes uit om ook eens flink door de duinen en over het strand te crossen (moet je een keer gedaan hebben!) en laadt u uw accu er helemaal op. Jawel: zowel uw elektrische fietsaccu als uw persoonlijke energie. Want wie keihard geniet op de pedalen moet ook weer opladen!

Hier bent u welkom!
In het hart van dorp, achter de mooie ring van Renesse, wordt u hartelijk en gastvrij ontvangen. Bij binnenkomst in de lounge voelt u het al, hier bent u welkom! Alles is ingericht om u heerlijk te laten genieten. Van de lekkere zitjes tot de bloemen op tafel. We zijn blij dat u er bent! Het bijzondere ontwerp, de mooi mix tussen design en de oude materialen en (meubel)stukken vol historie zorgen voor een uitdagend interieur. Voel de warme gastvrijheid van LEO BBB en ervaar hoe zalig Zeeland u ontvangt. Het comfort op uw kamer en de vele faciliteiten omarmen u en zorgen ervoor dat u uitgerust de dag begint. Zo hoort een vakantie te zijn! Of u nu actief komt genieten of ontspannen vakantie viert. Voel u welkom!

Genieten zoals u dat wilt
Een lekkere cappuccino aan onze leestafel, een verfrissend drankje in de lounge of ons eigen biertje (Leo’s blondje of Leo’s dubbel geluk) op het tuinterras… Pak het zelf even uit de koelkast, onze ’trust bar’ en noteer zelf even de drankjes die je gebruikt. Want het enige wat Leo zelf schenkt is vertrouwen. Dus: relax! Geniet van het uitwisselen van (fiets)verhalen met elkaar of juist heerlijk rustig genieten met een krantje, alles kan! Ongedwongen gezelligheid. Een kleine reparatie uitvoeren aan uw fiets of zelf even herstellen van een intensieve rit door de bossen en duinen? Een aperitief uit onze bar voor een heerlijk diner in één van de vele restaurants in Renesse of een spelletje spelen aan tafel. Genieten zoals u dat wilt! Heeft u wensen of een speciaal verzoek tijdens uw verblijf? Mail ons gerust: info@leobbb.nl, we denken graag met u mee!

We komen!

Rechtstreeks boeken is altijd 5% voordeliger! Boek nu direct. Annuleren mogelijk tot 48 uur voor de dag van aankomst.

Back To Top