skip to Main Content
0111 820990 info@leobbb.nl Facebook Boek nu [wpml_language_switcher type="widget" flags=1 native=1 translated=1][/wpml_language_switcher]

Welkom bij Leo
guide to your ride,
host for the coast

Mauritsweg 8,

…RENESSE

Renesse is nog steeds die familiebadplaats waar iedereen met een brede lach geniet van de (in Zeeland nog altijd overdadig schijnende) zon, van zee en van strand. Ook van woeste discotheken en wilde avonden? Nee, niet meer. Al twintig jaar ontvangt Renesse vooral gasten die van de natuur komen genieten en daarmee ‘het echte Zeeland’ omarmen. Direct aan de prachtige Zeeuwse Kust, met de meeste zonuren van Nederland én een schitterend achterland. Lekker uitwaaien op het strand, heerlijk genieten in het grootse bos van Zeeland (dat ligt hier om de hoek). Of ontdek de vele Zeeuwse culinaire schatten en de vele watersportmogelijkheden. Dit is Zeeland op zijn best!

Méér dan fietsen!?
Ok, LEO BBB heeft niet voor niets een Bike Guide, we bieden vele extra’s voor fietsers. Maar, iedereen die heerlijk van Zeeland in het algemeen en van het prachtige Renesse in het bijzonder wil genieten, ontdekt hier zoveel! De vele wandelroutes, Nationaal Park de Oosterschelde, de mooie dorpjes, de hippe beachclubs, de vele natuurgebieden én de schitterende momumentenstad Zierikzee bijvoorbeeld. Steden als Middelburg en Antwerpen zijn binnen een (half) uurtje op auto-afstand lekker dichtbij. Voor ieder wat wils en alles voor een heerlijk verblijf in Zeeland.

Omringd door natuur
Vanaf de uiterste, meest westelijke punt van het ‘eiland’ Schouwen-Duiveland, wordt u overvallen door de schoonheid van de natuur. Wanneer u hier de duinen beklimt, trakteert de top u op een magnifiek vergezicht over de brede stranden en de Noordzee. Puur genieten. In de verte kijkt u over het grootse bos van Zeeland in de Boswachterij Westenschouwen en zelfs natuurgebied de Meeuweduinen is te zien. Door dit unieke gebied lopen verschillende wandel- fiets en mountainbikeroutes, sommige kunt u zelfs direct vanuit Renesse starten.

Op en in het water
Schouwen-Duiveland is het watersporteiland bij uitstek! Het schitterende Grevelingenmeer, het grootste zoutwatermeer van West-Europa, de prachtige Oosterscheld of de uitdagende Noordzee bieden zoveel mogelijkheden. Lekker ontspannen zwemmen of dynamisch kitesurfen. Heerlijk zeilen of een mooie duik in de onderwaterwereld maken. Waterjumpen of suppen, wat u ook wilt doen op of in het water, hier kan hetl! We hebben de beste tips voor u! Mail ons gerust uw wensen: info@leobbb.nl en laat u verrassen!

Meer ontdekken over de prachtige omgeving rond Renesse? Bezoek:
VVV Zeeland
Nationaal Park Oosterschelde
Natuurmonumenten

We komen!

Rechtstreeks boeken is altijd 5% voordeliger! Boek nu direct. Annuleren mogelijk tot 48 uur voor de dag van aankomst.

Back To Top